COMMUNICATIEADVIES

De juiste boodschap overbrengen aan de doelgroep, die past bij jouw organisatie. Ik adviseer en ondersteun bedrijven en organisaties bij het vergroten van de zichtbaarheid, online vindbaarheid en het optimaliseren van een communicatiestrategie. 

Voor interne en externe communicatie, zowel online als offline. Je kunt Flavour inschakelen voor interim opdrachten, tijdelijke projecten en als vaste communicatieadviseur. Samen vertellen we jouw verhaal!

TEKSTEN

Het juiste verhaal vertellen en beter gevonden worden online? Dat kan! Ik schrijf teksten die passen bij jouw verhaal, het product en de organisatie. Met de juiste zoekwoorden voor het verbeteren van de online vindbaarheid. 

Geen wollige verhalen, maar met korte, begrijpelijke teksten die passen bij het product of dienst. In de vorm van nieuwsbrieven, persberichten, social media, websiteteksten, blogs en brochures.

CONTENTSTRATEGIE

Wil je graag met social media aan de slag, maar weet je niet waar je moet beginnen? Met een contentstrategie breng je  eenheid in je social media kanalen en kies je voor een herkenbare stijl. 

Je krijgt een persoonlijke analyse en strategie die je de juiste handvaten geeft voor meer online zichtbaarheid. Hiermee kun je zelf aan de slag! 

NIEUWE WEBSITE

Ben je toe aan een nieuwe website? Dan ben je bij Flavour aan het juiste adres. Ik richt mij op de vormgeving en het schrijven van de teksten. 

Met mijn vaste partners in webdesign maken we er samen een passende website van. Een toekomstbestendige website op maat. Perfect passend bij jouw organisatie.