Je wilt de juiste boodschap overbrengen aan de doelgroep, passend bij je bedrijf of organisatie, maar waar begin je dan? Wij adviseren en ondersteunen bedrijven en organisaties bij het vergroten van de zichtbaarheid, online vindbaarheid en het optimaliseren van een communicatiestrategie. 

Voor interne en externe communicatie, zowel online als offline. Je kunt Flavour inschakelen voor interim opdrachten, eenmalige projecten en als vaste communicatieadviseur voor een aantal uren per week of maand. Samen vertellen we jouw verhaal!

COMMUNICATIEADVIES

Een communicatieadviseur voor een aantal uren per week, per maand of een tijdelijke opdracht? Wij adviseren en ondersteunen mkb bedrijven en organisaties bij het overbrengen van de juiste boodschap. 

Een eenmalige advertentie of eenmalige aanpassing van de website zorgt in de meeste gevallen niet voor het behalen van de doelen en het vergroten van de zichtbaarheid. Door ons voor een langere periode te verbinden aan een organisatie kunnen we doelen stellen, monitoren en het verschil maken.  

TEKSTEN

Het juiste verhaal vertellen en beter gevonden worden online? Dat kan! Wij schrijven teksten die passen bij jouw verhaal, het product en de organisatie. Met de juiste zoekwoorden voor het verbeteren van de online vindbaarheid. 

Geen wollige verhalen, maar met korte, begrijpelijke teksten die passen bij het product of dienst. In de vorm van nieuwsbrieven, persberichten, social media, websiteteksten, blogs en brochures.

CONTENTSTRATEGIE

Wil je graag met social media aan de slag, maar weet je niet waar je moet beginnen? Met een contentstrategie breng je  eenheid in je social media kanalen en kies je voor een herkenbare stijl. 

Je krijgt een persoonlijke analyse en strategie die je de juiste handvaten geeft voor meer online zichtbaarheid. We starten met een kennismaking en brainstormsessie voor en optimaal resultaat. Met je persoonlijke contentstrategie, huisstijl handboek en contentkalender kun je zelf aan de slag.

SOCIAL MEDIA BEHEER

Wil jij je social media uitbesteden? Zichtbaar zijn én blijven op social media kost vaak meer tijd dan we in eerste instantie verwachten. Laat ons je helpen met boeiende content en het vergroten van je online zichtbaarheid!

Onze content creator gaat voor je aan de slag. Afhankelijk van je wensen is het beheer van social media mogelijk vanaf € 395,- per maand. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het social media beheer van jouw bedrijf. 

STRATEGISCH ADVIES

Wil je jouw bedrijf sterker positioneren en ben je klaar om op te vallen? Met een strategisch communicatieadvies werken we aan een duidelijke, consistente kernboodschap en zorgen we ervoor dat de communicatiemiddelen elkaar versterken. 

Samen met de opdrachtgever ontwikkelen we een krachtige communicatiestrategie. 

NIEUWE WEBSITE

Ben je toe aan een nieuwe website? Dan ben je bij Flavour aan het juiste adres. Wij richten ons op de vormgeving en het schrijven van de teksten en werken samen met de websitebouwer. 

Heb je geen partner in websdesign? Wij werken samen met partners die prachtige websites bouwen. Onze adviseurs bewaken de huisstijl, zijn de schakel tussen het bedrijf en de programmeur en ontzorgen je volledig. 

Met als resultaat een toekomstbestendige website, perfect passend bij jouw organisatie.