DE KRACHT VAN SMAAKVOLLE COMMUNICATIE

Bij Flavour geloven we in de kracht van smaakvolle communicatie. Net zoals een chef-kok zorgvuldig de juiste ingrediënten kiest om een heerlijk gerecht te bereiden, zo selecteren wij de juiste woorden en communicatie-strategie om een smaakvolle boodschap te creëren.

Onze naam is ontstaan door de vergelijking tussen koken en communiceren. In beide gevallen draait het om het combineren van de juiste elementen voor het beste resultaat. 

Voor een eenmalige opdracht of duurzame samenwerking, bij Flavour draait het om het vinden van perfecte 'smaak' voor het  communicatievraagstuk.

Een aantal jaren geleden is Elina begonnen als zelfstandig communicatieadviseur vanuit Drachten. Inmiddels is Flavour een communicatiebureau met expertise in verschillende smaken. Hierdoor kunnen we de juiste balans bieden die nodig is voor de communicatie-opdracht. 

Wij ondersteunen bedrijven en organisaties bij het maken van creatieve content, het schrijven van teksten en het doorvoeren van de huisstijl en alle andere communicatie uitingen. 

Bij Flavour geloven we dat de juiste smaak het verschil maakt. 

Binnenkort een kop koffie drinken of heb je een andere vraag? Stuur ons een bericht